mandag 26. august 2013

En stor takk for foreldreinnsatsen i ELIXIA Hasle-Løren Cup.


For en cupsøndag vi arrangerte. Hasle-Løren 2005 gjennomførte ELIXIA Hasle-Løren Cup 2013 med glans.

Mens snøen lå enda på bakken og våre spillere var opptatt med ishockey eller skiskole i regi Hasle-Løren IL, ble det jobbet i det "stille" for å få istand en cup. Med styregodkjennelse og booke bane var rammene på plass for endelig cupspill på Lørenbanen. Jentene ble invitert med på laget og de takket heldigvis ja, uten betenkningstid. 

Cupen ble tilslutt en turnering for jenter og gutter født 2005 og den ble fulltegnet med 32 lag fra Oslo og Akershus på under en uke og veldig mange lag var på venteliste (gutter). 
Det var vel først da alvoret begynte å innhente initiativtaker at flere måtte dra lasset. En organisasjonskomite kom lett på plass som alle fikk ansvar for sine områder.
Flere sponsorer/foreldre har bidratt med mat,drikke og masse premier, men at Elixia Årvoll ville være vår hovedsponsor satte vi veldig stor pris på.

Med kun to lagenheter av et så stor arrangement var vi veldig spente på dugnadsånden.     
Hele 55 2005 foreldre, søsken, besteforeldre og Hasle-Løren venner hadde en oppgave i forbindelse med cupdagen. Som det ble sagt i "takk til dugnadsansvarlige"  Helt fantastisk.

Fasiten ble at vi fikk til en veldig flott og intim turnering på Lørenbanen i strålende solskinn. Våre gutter og jenter fikk spille mange kamper, kose seg og delta på morsomme aktiviteter sammen med lagkamerater og bli premiert. Bonusen var at pengene kommer tilbake til våre barn.

Tilbakemeldinger fra andre lag, kjente og ukjente var positive og de hadde hatt noen fine timer på Lørenbanen sammen med oss.

Alle skal ha en stor takk for den frivillige innsatsen dere la ned for våre barn og Hasle-Løren Yngres. 

Bilder kommer etterhvert.

Hilsen
ELIXIA Hasle-Løren organisasjonskomite

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar