onsdag 21. august 2013

Takk til dugnadsivrige Hasle-Løren 2005 foreldre

(Utdrag av e-post fra ELIXIA Hasle-Løren Cup Organisasjonskomite)

Vi har jobbet i hele dag med å få de siste dugnadsvaktene på plass og sannelig begynner vi å nærme oss mål. En stor takk til de hovedansvarlige som har skaffet på plass vakter. Bare å si en ting om responsen: Helt fantastisk. Vi har fått på plass 35 dugnadsvakter fordelt på kiosk (17), lodd (6), aktivitet (7) og parkering (5). I tillegg har mange 2005-foreldre vakter som trenere/lagledere som innebærer å holde styr på våre barn mellom kampene :-), sekretariat, speaker, premieutdeling, teknisk, dommeransvarlig, økonomi og sanitet. For ikke glemme våre 9 dommere fra Hasle-Løren Yngres avdeling. Tilsammen er vi rundt 55 2005 foreldre, søsken, besteforeldre og HL venner som har en oppgave på Lørenbanen i forbindelse med cupen.

Parkeringsansvarlig ønsker aller helst en til to ekstra, det samme gjelder aktivitet. Gi tilbakemelding til de hovedansvarlige hvis du kan ta en vakt. MEN ser vi at vi trenger forsterkninger en plass, så håper vi at man kan stille opp på kort varsel, hvor det nå måtte være.

Vi har trykt opp flyers for å markedsføre ELIXIA Hasle-Løren Cup. Alle spillere får 5 eksemplarer hver, hvorav 4 skal leveres i naboenes postkasser (gjerne barnefamilier) og en henges opp på stolpe, vegg, butikk i nærområdet etc. Om man vil reklamere mer er det bare å skrive ut flyeren eller videresende den som e-post. Når vi først arrangerer så vil vi ha flest mulig innom Lørenbanen.

Til slutt vil vi ønske lykke til på søndag. God vakt!

Med vennlig hilsen

ELIXIA Hasle-Løren Cup organisasjonskomite

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar