mandag 8. desember 2014

Snarøya Telenor Vinter 7’er cup i Telenor Arena lørdag 31.januar.

Oppdatering 17.des. Troppen på 10 spillere er besatt. 7er cupen er fullbooket.  














Snarøya SK inviterer til Snarøya Telenor Vinter cup 2015 7’er turnering gutter født 2005 i Telenor Arena lørdag 31. januar 2015. 


Vi har meldt på ett lag på øvet nivå og forventer at flesteparten som har meldt seg på vintertrening og spillere som er påmeldt å trene ekstra stiller.


Påmelding Snarøya Telenor Vinter Cup 2015 7’er skjer på e-post til henrik.skottvol@gmail.com Husk og skriv navnet på barnet.

Viktig at dere gir beskjed om ønsket cup deltagelse så raskt som mulig og innen frist. Begrenset antall plasser. (9-10 spillere)



Kampene spilles 1x25 min. Komprimert kampprogram (innen 4 timer) helgen 31.jan-1 feb. Kampene spilles innendørs på kunstgress i Telenor Arena. Premiering etter siste kamp. Påmeldingsavgift 1400,- kr per lag og betales av påmeldte spillere.

FairPlay: Snarøya ønsker å rette fokus til lag som har gode verdier i tråd med FariPlay. Det vil deles ut FairPlay pris til de lagene som scorer best på de verdiene som ligger til grunn for FairPlay reglene. Dette gjelder også trenere og foreldre. 

Påmeldte spillere: Alieu, Jonas, Sander, Preben, Stian, Oliver, Nikolai, William, Kasper og Audun.


P.S Et lag er påmeldt tilsvarende sommercup på Hundsund kunstgress (Snarøya), helgen 5-6 september 2015. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar