fredag 25. september 2015

Fra 5'er til 7'er fotball

Årets serie er allerede over og dermed settes en sluttstrek for 5'er fotball i seriesammenheng. Etter høstferien begynner vi på fullt igjen og forbereder oss til 7'er fotball. Overgangen kan bli stor for noen, men med regelmessig trening/kamper med laget i høst/vinter skal vi være klare til neste års seriestart.
Endelig er det ledig banekapasitet på Lørenbanen og vi vil ha tre ukentlige treninger i høst/vinter.

Mandag kl 18.30-20:00 felt B1.
Onsdag kl 18.30-20:00 felt C
Søndag  kl 15.00-16.30 felt C Tidspunkt kan variere. Trolig innetrening fra des-mars.
  
P.S Tirsdag og Torsdag er det TelenorXtra akademi Hasle-Løren på Lørenbanen kl 14.30-16.00 

Øystein, Per H og (Henrik A) vil ha trenerrollene i høst.

Utover lagtreninger vil noen G2005 spillere få ett ekstra tilbud om hospitering på eldre årsklasser og Kim (HL trenerkoordinator) har det overordnede ansvaret. 

Vi ønsker å oppsummere årets sesong, mens vi har den friskt i minne og sammen planlegge veien videre for Hasle-Løren G2005. Alle har fått innkallelse til foreldremøte tirsdag 13. oktober kl 19:00 på klubbhuset. Har dere en sak dere vil ha tatt opp, send melding til lagleder. Møt opp.

Hasle-Løren deltar i vinterserien G2005 "Full fres" med ett øvet lag og første kamp blir trolig søndag 1. Nov mot Skeid. Det vil bli mulighet å melde seg på enkelt kamper og kampdag blir trolig søndager. Totalt 8 kamper ca. hver tredje uke i høst/vinter. Spilles 2x25 min og puljene er nivådelt.

Når det gjelder bestilling av Hasle-Løren utstyr (til jul) har vi blitt lovet at en felles bestillingsliste kommer snart.

Husk også påmelding Frigg Bendit 7'er cup (gratis cup) søndag 11. oktober, mens vår årlige avslutningcup (Bøler Cup inne i Vallhall i November) ryker, da enkelt klasser ble fullbooket på rekordtid. Står på venteliste, men fått beskjed at vi kan se etter andre cuper. 

Ønsker dere alle en fin-fin høstferie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar