mandag 25. januar 2016

Fysiske tester på onsdag.

I høst/vinter har vi avsluttet treningene med en fysisk stafett (presisjon med ball, styrke, spenst, hurtighet og utholdenhet) i regi Øystein, som er svært populære.

Enkelte har fortrinn på spent og styrke, noen presisjon, mens hurtighet/utholdenhet passer for andre, men det viktigste er at alle gjør sitt beste/prøver. Gjennom høsten/vinteren har vi sett fremgang for alle. Ofte treningene avsluttes senere pga ivrige, men slitene gutter.  

På treningen på onsdag (kl 18.30-20.00) vil vi gjennomføre tilsvarende enkelt tester på våre spillere. Det vil bli tester bl.a på 30 meter sprint, lengere distanse (utholdenhet), Ronaldo speed test/ kjegleøvelse med ball, styrke/spenst.

De samme testene vil bli gjentatt ved flere anledninger senere i år. Dette for å sammenligne og forhåpentligvis vise at den enkelte spiller har fremgang. Resultatene blir notert og kun formidlet til den enkelte og ikke publisert.

FPN har utarbeidet en oversikt over de beste resultatene innen hver årsklasse på enkelte øvelser vi skal gjennomføre jevnlig. Mulighet for alle å slå Jonas sin tid på Ronaldo testen. Øvelsen ser dere her.

Oppdatert: 11 spillere ble testet i stille lengde, 30 meter, presisjon høyre og venstre fot, Ronaldo test og utholdenhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar