Hasle-Løren 3 spiller til dommeren blåser av for kampen.

Bak: Sander, Petter og Leon
Foran: Jonas, Martin, Tristan og Tor.
Hasle-Løren IL 3 dro seieren i land på overtid. 4-3 over Kjelsås 3.

Alle spillere og foreldre hadde funnet frem til kunstgressbanen Kjelsåsmyra, godt gjemt i skogholtet på Kjelsås, mens trener var i rute og kom 2 minutter før kampstart :-)
Tor tok keeperansvaret i første omgang og Jonas og Martin hadde forsvarsrollene. Tristan, Sander, Petter og Leon skulle "krig" foran. Det var en jevn første omgang med et lite overtak til Kjelsås, men Hasle-Løren hadde flere nesten sjanser. Det ble etterhvert noen lange turer i skogen for å hente ballen for Tor, men det var godt med innlagte pauser i solskinnet. Alle gutta var flinke til å jobbe hjemover og var fort oppi og stresset Kjelsås spillerne. Godt jobbet. 0 - 0 til pause.
Tristan tok over keeperhanskene og Jonas ble beordret lengere frem på banen i andre omgang. Det så ut til å hjelpe og ikke lenge etter satt den første ballen bak Kjelsås keeperen. Kampen åpnet seg mer i andre omgang og Kjelsås fikk også komme på overganger men Tristan sto som en levende vegg. Etter at Hasle-Løren gikk opp til 2- 0 var det mange (bl.a undertegnede) som trodde at vi kunne innkassere en serie. Men den gang ei, Kjelsås ville det anderledes og puttet tre på rad (bl.a corner fra veldig kort hold). Da fant våre gutter at det var på tide å hente frem de siste kreftene og Hasle- Løren begynte å jobbe heroisk i forsvar og etterhvert kom oppspillene frem til Sander, Petter, Tor, Leon og Jonas og flere nesten sjanser ble skapt. Til slutt kom Jonas fri fra sin
oppasser og lot seg ikke stoppe og suste mot kassa og puttet ballen med utsiden av foten og i mål. Kampen så ut til å ende 3-3, men på overtid kom Jonas til en siste sjanse og med fri bane mot mål satte han "spikeren i kista."  3-4. Gutta kunne slippe jubelen løs og få sin velfortjente hyllest av stolte foreldre etter å ha vunnet en tett og fin kamp mot Kjelsås 3.

Hasle-Løren 1 slo Vålerenga for andre gang på under en uke (4-1 over VIF 5 Brakka) mens Årvoll 4 ble for sterke for Hasle-Løren 2 (tap 1 - 4) etter at HL 2 ledet til pause.