fredag 20. februar 2015

Cup planlegger vår 2015


Cup planlegger vår 2015
Her er en oversikt over cuper vvurderer å delta på i vår 2015.

  • MS cup 28. februar 5er, inne Manglerudhallen. Allerede fullbooket, på venteliste. 
  • DNB Cup VIF -  21.- 22. mars inne i Vallhall. Et 5er lag påmeldt.
  • Lyn Kick-off turnering 11.-12.april, ute To lag påmeldt.
  • Hasle-Løren G2005 minicup Lørenbanen 18 april. Mer informasjon kommer senere, men hold av lørdag 18. april. Vi stiller tre/fire 5er lag. 
  • Partille IF PIF- cupen 2015 lørdag 30 mai, 7er Gøteborg. 


Viktig at dere gir beskjed om ønsket deltagelse på cup innen frist. Lag blir meldt på etter interesse. 



PRAKTISK RUNDT PÅMELDING

Tilbud om cupspill lagt ut på bloggen og sendes til hver enkelt spiller på e-post. Ved påmelding sendes navn på spiller på e-post til lagleder Hasle Løren G05. Viktig at dere gir beskjed om ønsket deltakelse innen frist. Ikke besvart innen fristens utløp tolkes som nei.Vi melder på lag etter interesse (min.6 - maks. 9 spillere pr. lag).

Cupdeltakelse, betales av hver enkelt spiller. 
Pris per deltaker avhenger av hvor mange som melder seg på. Hasle-Løren IL dekker to cuper per år med refusjon av antall påmeldte lag. For eksempel velges Frank Varner Cup som "hovedcup" så dekker klubben så mange lag vi trenger å melde på til den cupen.   
   
Foreldre har selv ansvar for å bringe barna til og fra cupene. Det er selvfølgelig fint med samkjøring, og det er noe foreldrene selv organiserer seg i mellom. Barna vil nok sette pris på at foreldrene er tilstede og heier. Har man likevel problem med transport, ta kontakt med lagleder. Cup er gøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar