fredag 19. juni 2015

Felles sommeravslutning søndag 21. juni med ferdighetsmerke og fotballspilling


Søndag 21. juni vil vi ha felles sommeravslutning for alle årskull i fotball yngres. Da møtes vi på Lørenbanen for å gjennomføre ferdighetsmerke (se: https://www.fotball.no/Documents/PDF/2009/Barnefotball/Minimerke_og_teknikkmerke.pdf), spille fotball, prate, spise, drikke og hygge oss. Dere som er trenere for barn under 12 kan godt kjøre gjennom minimerket på trening en gang eller to de neste ukene, for det skal man helst ha gjort for å få lov til å ta meket. Det er også lov til å tyvtrene på et par av de andre øvelsene, men ikke la det gå på bekostning av verdifull spilletid :)
 
Vi stiller med stasjoner for ferdighetsmerke, smoothies og litt å tygge på fra BAMA, grillkull og godt humør. Dere må komme med barn og eventuelt ting å legge på grillen. Vi vil ha så mange barn som mulig, og det er fint med en tilbakemelding på om du kommer. Vi vil også gjerne ha noen voksne til å hjelpe til å registrere og kanskje til og med spille litt selv.
 
Vi begynner klokka 11:00 og holder på en god stund (vi må være ferdig en liten stund før klokka seks, for da begynner det en kamp på banen).
 
Velkommen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar